onsdag 1 april 2009

Gravid, orörlig och nyfiken!

Solen lyser in genom fönstren. Snart ska jag gå ner till sjön, sätta mig på en bänk och lyssna på fågelsången en stund innan jag går hem igen. Som en gammal tant ungefär.
Imorgon ska jag ringa sjukgymnasterna här i Solna C för att få tips på hur jag ska röra mig samt vad och hur jag ska träna. Allt för att minska smärtorna och hålla mig så rörlig som möjligt. Behålla krafterna så gott det går till förlossningen. Jag vred mig på nåt skumt sätt igåroch fick extra ont, fy tusan!
Halv två idag var vi hos barnmorskan för rutinbesök i vecka 29, första gången Tias följde med. Barnets hjärta slog som det skulle och alla värden var bra. Skönt. Tias blev inbokad på två pappagrupper! Jättebra! Men var är mammagrupperna undrar jag???
Mycket föräldrakurser och undersökningar blir det i dessa tider. Men idag har jag bokat det roligaste av allt, 3D/4D Ultraljud på Tittut här i Stockholm! Så vi ska få se hur bebisen ser ut näst intill!!!!! Riktigt spännande! Helt och hållet för att jag är så nyfiken att jag håller på att bli tokig. Jag känner så mycket konstigt i magen att jag verkligen vill veta hur bebisen rör sig. Och att få se ansiktet känns helt magiskt! Bilderna och DVD-filmen vi får kommer att vara värdefulla för oss resten av livet! 1700 kr är rätt mycket pengar... men det är det värt! 14 april blir det av.
Imorgon bitti klockan 3 är jag tillbaka på TV4 igen, för ett tidigt morgonpass. Kul! Men hu så trött jag kommer att bli!

Inga kommentarer: