tisdag 21 april 2009

Shoppingförsök i Solna Centrum

Idag har jag ledigt från allt. Inga måsten. Skönt.
Jag gick ner i gallerian på förmiddagen och provade lite kjolar på Polarn och Pyret. De har en svart, neutral, rätt snygg men kanske lite för damig för mig... Det jag gillar med den är att den funkar även efter graviditeten, då den inte går upp över magen. Jag är så less på all knölig resår som lägger sig som en fet rand tvärs över hela magen och gör att man inte kan ha tighta topar! Jag köpte inget idag. Men provade ett par riktigt sköna piratbyxor på H&M. Billiga och rätt snygga, men med resår upp på magen. Rätt bra resår i och för sig, slät, inte minsta knölig... men man måste ha en mörk top till, annars syns den svarta resårkanten över magen och det är INTE snyggt.
Om jag ska köpa mer mammakläder ska det helst vara sånt som även funkar efter förlossningen. Om jag inte blir jättestor och bara måste ha nåt nytt för att jag vuxit ur allt annat.
Jag har också tittat ut lite ursöta bebiskläder på Lindex, som har världens gulligaste sommarkollektion! Det blir väl lite shopping på lördag, då vi tänkt hämta ut vagnen på Knodd i Sollentuna. Jag ser fram emot det!
Tänkte åka in till stan och gå på Top Shop idag men nu känner jag mig nästan febrig, så jag kanske bangar och tar det imorgon istället. Förkyld till tusen är jag. Snorig. Hostar och nyser.

Inga kommentarer: