tisdag 28 april 2009

Syster på framfart

Igår tog jag min tunga fotoväska på tunnelbanan. Uppklädd så gott jag kunde med stormagen gick jag i sakta mak upp för trapporna till Regeringsgatan och Nalen där det var stort baluns. Jag stod med på listan och fick två drinkbiljetter, men hade med mig stränga restriktioner att INTE äta av vårbuffén. Big Day startades av min syster för några månader sedan. Hon jobbar som bröllopskoordinator och festfixare ordnar hela bröllop eller barnkalas.
Igår var hon en av tre nominerade till ett fint pris i kategorin Våga Språnget, en satsning av Nyföretagarcentrum för att främja kvinligt företagande. Stockholm Stad stod bakom priset. Sten Nordin var prisutdelare och de nominerade fick mingla i ett litet rum med viktiga personer, däribland Maud Olofsson.
Min syster vann inte den här gången. Men bara nomineringen är ju guld värd!Anna, Kjellgren, Angela Monroe och grundarna till företaget Båtskroten var några av pristagarna. Lydia Capuliccio var konfrancier.
Maud var tydligen mycket trevligare en vad det ser ut här! Jag har också träffat henne flera gånger för TV-intervjuer, och hon brukar som sagt vara en frisk fläkt!

En trevlig tillställning var det men min rygg fick en knäck. Jag satt och drack en Sprite i väntan på prisutdelningen, det kom en massa folk och snackade med mig vilket var riktigt trevligt! Men så vred jag mig om lite hastigt en gång och det högg till i ryggen... sen dess har jag haft riktigt svårt att röra mig.

Imorse var jag hos barnmorskan som säger att jag har en riktig praktbebis i magen. Kul! Sen blev det dock soffläge. Ont att sitta, stå, gå och röra mig... Men efter maten tog jag två alvedon och pallrade mig till bibblan för att kunna skriva detta inlägg samt maila till Telia-killen som oväntat svarade på mitt inlägg igår!

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha, I was there!
Så roligt att du kom, det betydde mycket för mig!
Kram!