söndag 19 april 2009

Slitsam men mysig helg

Lite lugnare denna morgon. Tur det för jag är väldigt trött... Förkyld dessutom.
Det blev en knapp halvtimmes vila efter morgonpasset igår innan Tias och pappa kom hem från Net on Net. Jag låg kvar på sängen som en klubbad säl medan överkastet fylldes med tillbehör till pappas nya Nikon D60. Spännande förstås, och jag som har vana med nyare fotoutrustningar fick sätta i remmar, koppla på objektiv... och sen blev det dags att göra lunch.
Efter maten lockade solen och jag och pappa tog en... alltför lång promenad, en timme och fyrtio minuter, runt Råstasjön och i skogen! Aj... lite ont fick jag, och trött blev jag...
Vila-handla-börja med mat... och nu var jag fullkomligt utpumpad.
Syrran kom och fick ett välkomnat fönsterputsarryck i vårt sovrum medan Tias och pappa gjorde klart maten. Skönt!!! Tiden rände iväg, jag var hemskans sugen på ett glas rött eller en bailys till teet och glassen, men fick klara mig utan i vanlig ordning... duscha och lägga mig tidigt medan syster, som inte varit ifrån familjen på middag på evigheter innan denna kväll, fick åka hem, då Alvar kräkts igen... tre gånger... efter alla sjukor han haft. Rotavirus och grejer. Stackars barn!!! Och stackars syster.
I morse körde jag hit... vilket inte var lätt eftersom Saga var så pass uppsträckt i magen att jag fick sitta som i giv akt! Jobbigt... Dessutom var det frost på rutan när jag skulle starta... och mycket mer trafik ute en vad det brukar vara en söndag före klockan sex. Många rödljus att stanna vid alltså!
Melodyclub är här och spelar, det lät superbra när de repade vid halv nio men jag missade framträdandet i TV...
Längtar efter vila nu.....

Inga kommentarer: