söndag 12 april 2009

Vårkänslor, mat och godis = PÅSK

Glad Påsk!
-Ja, bättre sent än aldrig... som jag försökt skicka blogginlägg på blogginlägg från min iPhone men det her blivit error och error tills jag blivit vansinnig och velat slänga telefonen i golvet! Det gäller att skärpa sig såna gånger...
Vi har varit i Verkskär till igår förmiddag.
-Arthurs bhegravning var fin och sorgsen. Fikat efteråt var trevligt och många fick se min mage för första gången. Ett ljus i mörkret.
-Långfredagen började med en härlig promenad runt Snäcksjön. Solen sken och fåglarna kvittrade. Jag gick i en tunn tunika och bara njöt av våren, fick ett ryck och visade magen för solen! Sen gjorde vi påskmiddag, mumsade i oss tills vi kände oss som bollar... Greta tar här för sig av den goooda chokladtårtan med After Eight-smet på, bakad av Ankis. Jag la bara dit de lila äggen...
Sen sprang vi ut i vårkvällen och letade påskägg hela gänget. En galen men kul trtadition!
Inte dåligt att få en god parfym i äggförpackning!
Eller änglar!
-Igår for vi hit till Trönö. Fint väder och skönt att komma hem. Gick en promenad med mamma innan vi fick ännu ett himmelskt påskbord.
Vad sägs om surdegsbrytbröd med saffran??! Naturligtvis bakat av Christer. Mamma och jag dokumenterar.
När vi ätit oss proppmätta skulle det lekas med Christers radiostyrda helikoter. Riktigt kul! Mamma försökte styra den allt vad hon kunde men utan vidare resultat! Här är den på väg att anfalla mormor!
-Idag blir det påskbord nummer 3!!!!! Med pappa, kusin m.fl. Hoppas detta påskbord har ett annat innehåll, haha!

Inga kommentarer: