tisdag 14 april 2009

Vår lilla flicka!

Här är hon, vår lilla underbara tjej!Vilken blick!
Hon skylde sitt ansikte med händerna största delen av tiden, och hade en fot i vägen så vi inte kunde se om hon var en pojke eller flicka. Men till slut visade hon sig lite mer, vår lilla Saga.
Hon sitter upp i magen, så det är - som jag trodde - hennes lilla huvud jag brukar känna med handen nedanför bröstkorgen då och då.
Jag och Tias höll hårt i varandras händer. Elin, Oscar, Christer och Ankis var med i ultraljudsrummet och förhöjde stämningen. Vi var på Tittut, där de är specialiserade på just 3D/4D ultraljud. En norsk barnmorska hjälpte oss. Hon buffade bra nog på min mage för att störa bebben så den skulle ta bort händerna från ansiktet och vrida huvudet mot oss.
Ett litet leende! Hon liknar mig som bebis. Och i vissa ögonblick är hon väldigt lik Tias. Så kul att se!

Jag och Ankis var innan och kollade på spjälsängar på Brio och Bonti samt lunchade på Depå. Jag var jättenervös innan ultraljudet men är jättenöjd.
Efteråt gick jag, Elin och Oscar hem till dem, hämtade Alvar på dagis och myste på balkongen innan syrran gjorde mat och Tias kom. Sen drog vi ner i källaren och kom upp med massor av grejer... rensade igenom tre jättekartonger med kläder och for hem med en överfull klädkartong samt skötbord, babysitter, babyskydd och allt möjligt. Full bil! Jag kände mig helt utmattad.
Nu är jag trött och glad.
God Natt!

3 kommentarer:

Turid sa...

Ja, det är inte klokt vad man kan göra idag. Det var annat för 48 år sedan när jag fick min pojke. Han lever inte längre, dog när han var 41! Jag har inga barnbarn heller, tyvärr. Och du har en härlig tid framför dig, det är bara synd att det går så fort. Så passa på och njut!! Skall bli roligt att den flickan "på riktigt" sen. Ha det så bra och lycka till med allt.
Kram Turid

Anonym sa...

Så fantastiskt! Hon är ju så fin, den lilla. Och det är så ofattbart att man får tjuvtitta lite därinne i magen på dig. Nu har jag sett henne, och känt henne - och nu längtar jag bara efter att få hålla henne och fnusa henne i nacken....
M

Unknown sa...

Tack Turid!!
Ja visst är hon fin!
Jag längtar också väldigt efter att få hålla min lilla älskling och fnusa henne i nacken!
Kram på er!