söndag 29 mars 2009

Hemma igen!

Ja, nu är det slut med flygning och stölleprov (värmländskt uttryck) för en tid framöver. Skönt! Gårdagen var i tuffaste laget för mig och att sitta på ett plan i varma stödstrumpor och vara tvungen att gå upp å gymnastisera i mittgången varje timme samt bli kissnödig i tid och otid och inte få gå på toa för att planet ska lyfta eller landa... Jobbigt!

Nåväl, kul resa annars så det var värt besväret! Fotbollsmatchen var riktigt spännande! Lite jobbigt dock att alla svenskar prompt skulle stå upp för Sverige... hela matchen... Dvs man fick stå upp om man skulle ha möjlighet att se nåt! Jag var helt slut och hade huvudvärk och en hickande bebis i magen, men det gick bra ändå. Jag stod så mycket jag orkade!
Efter matchen hölls vi svenskar kvar länge, tills de tömt stället på portugiser! Sen fick vi traska en bra bit bort till bussarna som skulle ta oss till hotellet. Det blev sent i säng alltså... och upp tidigt.
Transfer tlii flygplatsen där vi fick vänta på planet i två timmar!!!!! Segt! Elva timmar resande och väntande blev det, via Frankfurt, Arlanda, Kista, Uppsala (Ankis och Ulf, som var snälla och hämtade oss, hade glömt våra nycklar i Uppsala... och kom på det när vi närmade oss Stockholm!)... innan vi äntligen kom hem till Solna vid 9-tiden. Bilder får ni imorgon. Nu ska här sovas!

Posted with LifeCast

Inga kommentarer: