måndag 23 mars 2009

Gamla bilder och spökerier

Idag vräker snön ner i Trönö. Jag och pappa har därför stannat inne och rotat i hans gamla svartvita bildarkiv vilket varit väldigt kul! Där finns många bilder på mina hippieföräldrar i deras ungdom, farmor som ung och jag och lillsyster som små och söta!
Den här bilden tog pappa på mig och honom när jag var sju år!

Jag har hållit andan... ståendes med min tunga kamera och fotograferat av bild efter bild. Jobbigt! Flåsigt! Puh! -Men himla kul att ha kvar bilderna!






Inatt sov jag oroligt och drömde diverse stressdrömmar, jag var på en finlandsfärja, badade och skulle vakta en TV-kamera samtidigt, gick med barnvagn uppför en massa trappor och skulle öppna tunga dörrar... hade lagt min bebis i en trappa där andra barn sprang omkring, bara för att jag skulle få upp vagnen! Inte kul...
Och när jag vaknade och mamma hade åkt till jobbet för länge sen hörde jag ljud i huset! Jag var helt säker på att nån gick omkring nere i köket och plockade! -Är mamma hemma och är sjuk? -Är mormor här??? Och när jag gått upp knakade det i trappen... och sen utanför mitt rum! Jag skrek "HALLÅÅÅ?!" men fick inget svar. Hua! Fick snart tag på pappa på telefon och sen knakade det inte mer nånstans. Skumt...
Gick i snöyran till Rappsta. GOD mat har vi gjort, men nu börjar hungern krypa sig på igen... Mamma kommer snart och hämtar mig, på väg hem från jobbet.
Ha en go kväll alla!

Inga kommentarer: