fredag 29 maj 2009

Solvarm, HÄRLIG fredag!

Vilken toppendag jag har haft!
Efter en tuff natt vaknade jag av Tias hemska mobilsignal följt av kramp i vaden (AAAJJJJJ!!!). Ingen vidare bra start. Men efter lite fix med Försäkringskassan och andra viktiga ärenden for jag in till stan för att fika med Frida på söder. Waynes på Götgatan, en smoothie blev det. Härligt! Och hennes lilla Leia låg i vagnen och sov så sött. Vi satt ute i den brännheta solen, skönt men nästan väl hett.
Tio minuter innan hennes klipptid halv tre ringde en annan kompis, Isabelle, som jag inte sett på länge länge men som nyligen flyttat till Solna. Hon var på T-Centralen, så hon kom till mig och vi satte oss med varsin glass i Björns Trädgård. Cornetto Citron blev en ny favorit för mig. Och vi blev sittandes till efter fem där i gräset, pratandes. Underbart! Hur ofta har man såna dagar??? Mina fötter var som uppsvällda bollar när jag gick till tunnelbanan sen.
Träffade Tias vid Pizzeria Il Forno på Fridhemsplan, där jag fick beställa en riktig specialpizza, gravidspecial med upphettad salami, och extra ruccola och skivad parmesan. Mums!
Sen gick vi en härlig promenad vid Norrmälarstrand, träffade på en gammal högstadieklassis från min Matforstid, riktigt kul! -Innan vi tog oss en underbar dessert på Lina´s Bar.
-Fransk chokladtårta som riktigt smälte i munnen, med polkagrisgrädde och nån slags kola-chokladsås. -HIMMELSKT!!! utbrast jag...
Vi var minst sagt nöjda och glada när vi åkte hem.
Jag invigde min nya videokamera på balkongen och resultatet såg riktigt bra ut, i alla fall på skärmen!
Imorgon drar vi nog ut till Roslagen och grillar. Kvalitetsauktion väntar på söndagen, och sen ska det sista fixas för bebisen, ifall vi blir föräldrar redan på tisdag!

Inga kommentarer: