torsdag 28 maj 2009

Jag som höggravid fotomodell!

Nu har jag ätit god frukost och målat naglarna tre gånger. -Laddad inför dagens uppgifter.
-Jag ska ringa Försäkringskassan å fixa med föräldrapeng, handla för att sedan kunna baka muffins och sist men inte minst; bli fotograferad av en fotograf från Vi Föräldrar Gravid!!! Jag som är van att stå bakom kameran själv..! Nu ska jag plötsligt vara modell med magen i vädret!
Vi föräldrars reporter hittade mig genom bloggen och fastnade för texter jag skrivit om mamma och första gången hon fick känna bebisens sparkar. -Så hon hörde av sig och frågade om hon fick göra en telefonintervju med mig, främst om relationen till min mamma. Hur den förändrats sedan jag blev gravid. Men även om relationen till andra närstående. Jag tyckte det var en kul grej och ställde självklart upp! Så det blev en lååång telefonintervju. Och nu skall jag plåtas, medan jag fortfarande är gravid. Så köp augustinumret av Vi Föräldrar Gravid!!!

3 kommentarer:

Karin sa...

Vad roligt med reportaget :-) Grattis :-D

Absolut, det gör jag gärna :-) Föräldragrupper, är det något BVC anordnar, vet du??

Nej vad trist att du var tvungen att gå igenom det för att hon sen skulle vända sig tillbaka. :-/ Men KS är inget alternativ då? Oavsett vad så hoppas jag att allt går bra för dig, och håller en tumme på tisdag!

Anonym sa...

fotomodell.. hihi men va skoj hörru!! måste hålla utkik då efter tidning! :) håller tummarna för att allt går bra med lilltjejen!!!
så envis som inte vill ligga rätt.. en riktig tokis ni ska få!
busar å står i.. du får tala om för henne när hon kommer ut att hon får fortsätta stå med huvut neråt! hon får lära sig gå på händer helt enkelt iställer för på fötter som vi andra!
moahhah
..så går det! valet är hennes!
;)
kram på er

Anonym sa...

anonym var /sussi!!!