onsdag 13 maj 2009

Föräldrakurs, mjukglass och teknikgrubbel

Idag var det del två av föräldrakursen här på MVC i Solna. Det kändes bättre denna gång, då Tias var med. Vi gjorde studiebesök på BVC samt pratade amning och födsel. Köpte riktigt tråkig mjukglass på Korv Ingvars i pausen. -Rekommenderas INTE!!!
Middag på balkongen sen var mysigare, och den lilla vårpromenad jag tog runt de närmsta kvarteren i kvällssolen. Det blommar ju så vackert överallt nu. Häggen doftar, koltrasten sjunger... Underbart!
Vi har sedan städat och plockat lite, innan Tias fastnade framför nån gangsterfilm... som inte var det minsta min stil. Jag flydde därmed till datorn. Fastnade i jakt på den perfekta men även billigaste tvättmaskinen (kanske denna eller denna) samt en riktigt bra videokamera som inte heller får vara för dyr... även om jag hellre lägger mer pengar på en sådan än på en tvättmaskin. Har fastnat för en Canon LEGRIA HF11... eller en Canon LEGRIA HF 100! Blir förvirrad när jag läser om inspelningsformatet bara... -som en komprimerad VHS??? Låter inte bra.
Skulle även vilja ha en liten systemkamera, typ Canon 450D eller 100D, eftersom min bjässe väger multum. Men... pengar... En ny kompaktkamera behöver jag också eftersom min håller på att lägga av totalt efter fyra år. Suck... Svårt att veta vad man ska prioritera.
Imorgon drar jag till Hälsingland i alla fall. Jag hade en innestående bonusresa hos Ybuss, så jag åker gratis! Jihooouuuuu, där tjänar jag 235 kr!!!!!
;-)

Inga kommentarer: