tisdag 16 februari 2010

Äventyr i storstan och tio burkar fruktpuré

Den här dagen började BRA! Saga vaknade 6.48 och jag nästan jublade för att hon hade sovit hela natten!!!!!
Jag riktigt studsade upp med min lilla gulliga tjej i famnen och sedan var det full fart. Mitt goda humör blev ännu bättre när jag fick för mig att prova lite kläder som jag inte kunnat ha på ungefär ett år och två månader. Nu passade de lika bra som hösten 2008. Vilken lycka! Så jag drog på mig min giraff-tunika från Next i London och vid halv elva satt jag och Saga på bussen in mot Odenplan.
Saga sov medan vi gick till Journalistförbundet och beställde pressleg. Vi gick vidare till Leksaksborgen sen och hämtade Elin. Nu skulle här lunchas på Mc Donalds. Saga var lite småförkyld och ville inte så gärna äta... så när Elin gått efter sin halvtimmeslunch blev jag och Saga kvar en timme till!!! Inklusive blöjbyte...Sen gick vi till borgen en sväng, och Saga fick något att fascineras över. -Nej, det är inte en spåkula. Det är en studsboll av den fränare sorten. När den studsat blinkar den i olika färger!
Den var så häftig att jag köpte den åt Saga. Men när vi kom hem och det var lite mörkt i lägenheten blinkade bollen så man trodde man skulle få epilepsi!!! Inte så bra kanske... Den är dock fin även när den inte blinkar, för det far runt glitter och grejer i den.
Moster fick låna bebis en stund eftersom det just nu var lugnt i butiken.
Sen fick Saga sova sin eftermiddagslur i vagnen medan jag promenerade till Odenplan där vi tog bussen hem.
När jag kom hem till Solna var klockan tre och jag hade cirka 12 300 steg på stegräknaren!!! Inte dåligt efter en halv dag. Sedan dess har det dock bara tillkommit 1400 steg...
Saga somnade redan åtta ikväll, men hon har vaknat en gång och varit ledsen...
Jag och Tias har mumsat gammeldagsa semlor från Balders Bröd, dagen till ära. Härligt!
Igår gjorde jag något jag tänkt göra länge. Jag tog tre päron tre kivi, ett kokat äpple och en banan. Skalade, kärnade ur och slängde ned alltihop i mixern. Några sekunder senare hade vi tio burkar fruktdessert till Saga!
Idag fick hon av desserten både till lunch och middag och hon gillar den. YES!!! Den blev verkligen god.
Ikväll har jag tvättat, hängt tvätten, gjort mat och fixat med allt möjligt, som värsta duracell-kaninen. Så nu är det dags för en trött mamma att krypa i säng.

1 kommentar:

Anna sa...

Hejsan hejsan!
Har kikat runt lite i din blogg. Vilka fina foton du tar, och vad söt lilltösen är :)
Ha en bra dag.