måndag 15 februari 2010

Sex konstateranden

1. Snöröjningen i Solna/Sundbyberg är under all kritik! Jag fick vända och ta omvägar när jag kämpade mig med vagnen från Solna till Sundbyberg i förmiddags. Och ändå höll jag på att inte ta mig framåt.
2. Expert tar fortfarande bilder till id-kort och legitimation! Det kändes bättre att betala 200 kronor till dem och få ta om bilden tills jag blev nöjd än att gå till en vansklig fotoautomat på plattan och ställa vagnen med min älskade Saga i utanför!
3. En "utflykt" om dagen är vad man hinner med som mammaledig. Jo då, jag hann ju ta bilden, men efter en lååång lunch här hemma hade jag tänkt att ta med bild och leg och sticka till Journalistförbundet för att beställa nytt press-leg, men där tog det stopp. De hade öppet till tre och det hände saker i Sagas blöja tjugo över två...
4. Det ser ljust ut med ombildningen av våra hyresrätter till att bli bostadsrätter! Jag var på möte klockan sju ikväll, och majoriteten verkar vara för ombildning, så vi hoppas! Om det blir så ska det vara klart till i höst!!!
5. Saga klarade första kvällen utan mamma galant! Jag kom hem före nio och då låg hon i pappas knä med nappflaskan i munnen och halvsov. Hon är så söt och duktig!
6. Kalla tog GULD! Det behövde vi. God natt!

Inga kommentarer: