söndag 1 juni 2008

Lååång, lååång väääntannnnn.........

Suck...
Vi har haft en väntans dag... Väntat på att få komma in i nya lägenheten.
Vi gick på stan och åt lyxig indisk lunch, köpte draperier m.m. eftersom vi ändå inte kan göra nåt, med lägenheten full av kartonger.
Ikväll har vi ätit ostbricka på balkongen. Mysigt...
Först vid elva fick vi komma in i lägenheten. Yes!!! -Men glädjen blev kortvarig. De hade missat helt att städa under badkaret, det värsta stället av alla, samt det näst värsta, spisen ochg fläkten. Ännu lite konstigare var att de hade missat att torka fönsterlister, kryddhyllor och uppe på skåpen... samt väggarna... Och att ett gem + nån torkad matrest återfanns på golvet! Och att golven var matta och inte alls kändes särskilt rena.
Hmmm.....
Vi tog mod till oss och ringde dem, och de håller på nu för fullt. Vi sa dock inget om golvet och väggarna. Hoppas de upptäcker det själva, vilket jag inte vågar tro.
Så nu sitter vi här i mörkret med alla kartonger omkring oss... Klockan har passerat 12 på natten så vi bor egentligen inte här längre. Livet har känts roligare.
Jag har huvudvärk också. Tycker att denna situation är jättejobbig, eftersom jag alltid är så rädd att stöta mig med folk, alltid vill ha en trevlig attityd... Jag är för snäll! Vi är stolta att vi ens vågade säga till...
Kl 9 imorgon kommer Perra. Då kör vi så det ryker!!! Det kommer att bli en tuff dag...
God natt och sov gott, alla!!!

Inga kommentarer: