onsdag 25 juni 2008

Stress, snuva och sommarmord

Idag har jag STRESSAT vidare. Så till vida att jag fått huvudvärk... som jag hoppas inte sitter i hela kvällen. Jag är så less på stress!!!!! -Att inte hinna se solen på en hel dag! Att göra sånt jag måste, från när jag tvingar mig upp alldeles för tidigt på morgonen tills jag går och lägger mig på natten. Igår hade jag svårt att somna. Stel som en pinne av all stress!
Imorgon har jag min sista lediga tid innan Trönöresan på fredag kväll. Mycket skall hinnas innan 15.00 då jag ska va på jobbet.
För övrigt tycker jag riktigt synd om Maria, som blivit förkyld lagom till sitt bröllop! HOPPAS det hinner vända så hon är skapligt frisk på lördag!
Jag hann hem igår kväll förresten, till sista delen av Brottet!!! Tur det, för det var superbra! Det skumma är att Tias gissade på att Vagn (han heter så) var mördaren redan i första avsnittet! Typ 25 timmeslånga avsnitt sedan! Tias har en mysko känsla för sådant. Jag har också alltid tyckt Vagn verkar skum...
Jag missade dock Morden i Midsomer, som jag älskar... Allt man vill se på en TV-vecka infaller liksom på en kväll! Allsången hann jag se det mesta av, men fick motvilligt dra ner volymen på Miss Li, då jag skulle redigera tennis.

Inga kommentarer: