fredag 27 juni 2008

Trött laddning inför helgen

Kolla på den här fantastiska bilden av en ekorr-tomte!!! Haha!!!
Nåväl.
Jag är på foto idag, 10-19. Väldans trött. Har just gjort en telefonare (telefonintervju) med en tjej i Zimbabwe. Annars har det varit lugnt än så länge. Hoppas på nåt kul fotojobb nu när jag har chansen att få komma ut!
Jag har frågat om fyra dagar ledigt nu... och fått två! En bra början... Men det är tyvärr inte de viktigaste dagarna. Måndan efter Delsbostämman (som vi inte kan åka på annars) och söndagen som ligger mellan Lena & Daniels bröllop och mina 4 fria lediga dagar! Hoppas hoppas...
Ikväll bär det av till Trönö och imorgon gifter sig Maria och Niklas i Trönö Gamla Kyrka. Jag är fotograf. Har suttit och kollat på bröllopsbilder på nätet nu för att få lite extra inspiration. Har ju inte haft en suck att ens hinna tänka på fotograferingen. Men jag har ju gjort det förr, och vet att inspirationen brukar komma igång så fort jag ser det vackra, förväntansfulla paret. Dessutom gifter de sig i min favvokyrka genom livet. En mörk skapelse på insidan, så där blir det lite svårt (ingen elektricitet), men åh så vacker!!!

Inga kommentarer: