söndag 15 juni 2008

Olé Olé, när Spanien möter Sverige...

Igår var det EM-äventyr på schemat. Efter en voxpop (enkät) om alkoholvanor begav sig jag och reportern till Olé Olé, en SPANSK restaurang på Kungsholmen, där det var smockat med folk. Några svenskar men mest spaniorer. Där skulle vi se första halvlek... Sverige-Spanien i fotbolls-EM. Det kändes lite halvtokigt hela grejen, men de var sååå snälla och gulliga. Vi stod bakom bardisken, dit de escorterat oss genom det lilla men täta folkhavet.
Första spanska målet skapade snygga jubelbilder. Spansk musik dånade ut högtalarna och det sjöngs segermelodier för fulla muggar. Lika högt hördes dock jublet när Zlatan gjorde första Sverige-målet, även om vissa föll ihop som slokande tulpaner på bardisken.
Sen blev det regn-rusning till Kungsträdgården. Andra halvlek. Vi snackade med folk och tog hemskans deppbilder efter Spaniens chockmål i sista minuten.
Jag skulle sedan kolla, välja, rata å klippa både detta och voxpopen helt själv... Började 21.30, och eftersom det var så mycket special... blev jag klar först halv två!!! Speedad till tusen. Så jag har inte sovit mycket inatt. Och nu jobbar jag 12-23. Gäsp!
Kolla på inslaget här!!! Inslaget laddas allteftersom, så klicka upp sidan och vänta litegrann innan du kollar!
Lycka till!!!

Inga kommentarer: