måndag 9 juni 2008

Jönköpingshelg med hippa och tok

I helgen var jag och syster på resa ned till Jönköping, där vi kidnappade vår kusin Maria och släpade ut henne på en vild Möhippa! En kul resa blev det. Och väldigt trevligt att få så mycket tid med Syster!!! Hon hade typ ordnat allt dessutom. Synd att hon blev jätteförkyld och klen lagom till Dagen D.
Bilder får trilla in senare eftersom jag inte har dator hemma ÄN!!! Så här blev det i alla fall:
1. Vi väckte henne med Step By Step, NKOTB, när hon låg och sov. Hon skrek rakt ut. Hehe...
2. God mingelfrukost hemma hos henne.
3. Goocart, ja jäklar vilket drag! Jag har aldrig gjort nåt sånt förut. Snopet nog så var det riktigt kul! Jag kom dock i B-finalen (sämre hälften), men den vann jag STORT! (...trots att jag glömt att knäppa hjälmen , och var skapligt nervös för det...)
4. Picknick vid en sjö, med urgoda baugetter.
5. Maria fick 100 kr, och fick välja en outfit på Myrornas på 5 min. Kungligt blå blev hon!
6. Bollywood-dans!!! Jisses vad jag är dålig på att snabbt få in en danskoreografi... Maria däremot är ju specialist på sånt!!!
7. SPA, fast jag, Elin och kussen Anja fixade till oss, Marias lägenhet och maten, tills de kom och festen började.
Vid elva drog de ut på stan... Jag och syster for hem till lägenheten vi lånat av Ulla, Marias mamma. Syster-superförkyld, jag-med spränghuvudvärk... Abrupt slut på den dagen... och kvällen. Men mysigt sen att sitta uppe en timme och prata innan vi lägger oss.
Dagen efter gick vi 7000 steg i solen... medan det var 32 grader i skuggan. Uffa. Sen kom vi till rätt ställe och fick med oss bilen. Kikade ner på Playa Del Jönköping (jäklar vilken strand!!!!!), och åt sen middag med kusinerna å Nicke.
Resan hem blev lååång! For vid 17, var hemma 22.45 ca. Allt pga köerna... från Södertälje. Man är inte överlycklig precis över att va i Stockholm igen. Lägenheten är lika rörig som när jag for. Massor ska fixas... även annat. Hur ska jag hinna???
KRAM!

Inga kommentarer: