måndag 12 oktober 2009

Snyggt dressad för bvc

Söt tjej i fina kläder! Den här fina dressen med små apor på fick vi av Cassandra och Louise från Skåne när de övernattade här efter en Coldplay-konsert i augusti. Det är Cassandras syster Jeanette som har sytt kläderna. Hörjasytt kallar hon sig. Hon är för övrigt Tias brors frus systerdotter. Riktigt duktig!
Idag var det dags för Sagas fyramånaderskontroll. Hon är hela 63 cm lång nu, väger 7230 gram och har 41,5 i huvudomfång. Stor tjej!
Idag har hon varit på ett strålande humör. Nästan hela tiden.
Vi tvättade kläder, lekte och busade här hemma på förmiddagen. -Men fick det hett om öronen när vi skulle till BVC. Saga åt och åt tills hon somnade i min famn... Jag hade glömt bort tiden och klockan var plötsligt tolv minuter i elva! Jag hade varken sminkat mig eller ätit frukost. Så jag lade ned Saga i vagnen och stressade som en dåre här hemma. Blev sex minuter sen vilket inte gjorde nåt eftersom vår BVC-sköterska var ännu senare!
Efter BVC hände något vi väntat på länge... Jag kan säga så mycket som att hon inte bajsat sen förra söndagen... Inte förrän nu. Så ni förstår varför hon har andra kläder på bilden nedan.
Det blev alltså en stresspärs till och jag blev en halvtimme sen till Coffeehouse by George på Odenplan, där jag mötte Frida och Leia!
Det var härligt att ta en fika och prata om våra bebbars framsteg. Leia blir ett halvår i övermorgon. Hon leker med sina fötter och kan krypa baklänges. De är duktiga, våra små tjejer!
Saga sov i vagnen men vaknade efter en stund och var ledsen. -Hungrig förstås.

Idag lyckades vi natta Saga redan halv tio!!! Otroligt. Jag lade mig i sängen och matade henne redan klockan nio och lirkade mig loss efter trettiofem minuter. Hon sover än! Och jag hoppas hon sover till halv sju då vi måste upp för att hinna till babymassagen klockan nio.
Ja, hon har alltid varit en nattsuddare vår lilla tjej! Vid halv ett-halv två har hon brukat somna för natten, men då har hon sovit till nio-tio ungefär. Helt ok. Men jag har tröttnat på att inte kunnat göra något eget på kvällarna, samt att ligga kvar i sängen till tio-elva. Dagen går ju upp i rök, och jag kommer inte upp före Saga. Är för trött... Så om hon får upp mig vid halv nio så är jag nöjd. Fy vad bortskämd jag låter! Jag får väl tillägga att jag känner mig lyckligt lottad som har en bebis som sover på nätterna. Peppar peppar...
God Natt!!!

4 kommentarer:

I Sussis skojiga sagovärld! sa...

så söt med små apor hihihi!! jättegulligt ju! fina bilder!
kramis

Jeanette sa...

Tack för kommentaren på min blogg. Kul att ni gillade kläderna, man blir alltid nervös när man syr till någon annan.
Jättefina bilder du har på båda flicka och kläder.

Unknown sa...

Tack båda!
Jo, det var ju söta motiv. Både flicka å kläder;-)

Malin<3<3 sa...

Hej!
Söt bebis!! <3
Hur gammal är hon?
Söta bilder<3<3

Jag delar min blogg med en kompis<3<3 kicka gärna in;)
/malin<3<3