lördag 24 oktober 2009

Härliga fynd i höstrusket

Imorse fick jag en ostkniv av Christer. Den till vänster i bild. Superfin! Han och mamma har köpt några Nils Johan med med svart skaft och jag har länge velat ha en likadan eftersom de är ultimata att skära riktig hälsinsk ko-ost med. Idag fann jag en! -På Antik- och Samlarmäsa i Hällåsen. Den perfekta lördagsutflykten för två fyndnördar som mig och Tias, en regnig höstdag. Vi tillhör inte den lilla grupp som betalar 175 kr för en silversked eller ännu värre; 1350 kr för ett askfat! Nej, vi letar FYND.
På dagens mässa fanns de flesta priskategorier. Och mycket jag fastnade för... Vi snålade dock. Och höll oss till det fyndigaste vi fann; dessa två små julljusstakar för 40 kr/st. De är av liten modell, även om det inte framgår på bilden...
... och denna underbara kult-ljusstake för 80 kronor.
Saga som hade sovit hela mäsan vaknade och fick matas på E-Center där vi köpte en kjol åt henne, två Molly Mus-böcker och andra nyttigheter.

Ikväll har Saga badat och vi har packat. Vi hoppas komma iväg till Stockholm ganska tidigt imorgon eftersom vintertiden gör att vi får en timme extra.

Nu är bara frågan var vi ska ställa våra nya fina ljusstakar... eller var vi ska göra av växterna vi måste flytta på i vardagsrummet för att få rum med vår turkosa skönhet. De andra får inte komma fram förrän framåt jul.

Inga kommentarer: