måndag 5 oktober 2009

En eftermiddag med Anna

Så äntligen kom Anna, direkt från en anställningsintervju till ett sjukgymnastjobb på Råsundavägen. Och hon hade just fått reda på att hon fått jobbet! Lite allmänt chockad var hon. Och hungrig.
Så vi fikade med champagne-te och rostat bröd med honung. Riktigt gott! Varvade honungen mamma och Christer köpt i Österlen med nyslungad honung från Verkskär.
Första honungen från de nya bina alltså! Jättegod är den.
Vi babblade på som vi brukar, om allt mellan himmel och jord.
-Och gosade med Saga förstås. Det var första gången Saga och Anna träffades. Sist vi sågs var i våras, då Saga låg i min mage.
Saga var på riktigt bra humör idag. Hon flirtade och skrattade.
Jag tror Anna och Saga gillar varann.
Vi handlade och gjorde middag med ugnsrostade rotsaker, kotletter och bearniecesås till Tias kom hem. Favoritmat i repris. MUMS!!!
Sen blev det kaffe och te i soffan. Med Valhrona-choklad till. Mmmmm...
Vi började med kombinationen mörk choklad och kryddigt te när vi gick på Malungs Folkhögskola tror jag. Det blev en sådan hit att jag kör med det än. Rekommenderas starkt!
Saga spexade för oss i soffan. Hihihi... Riktigt skoj hade vi.
Så var det dags för Anna att åka hem. Men jag antar att det blir nån lunch då och då nu när hon ska jobba i Solna!
Resten av kvällen har jag ägnat åt att skriva ned Sagas födelse. I hennes bok. Den dagen, den tionde juni i år, var ju som ni förstår den mest speciella och häftigaste dagen i mitt och Tias liv. Synd att jag väntat så länge med att skriva texten, för den blev lite rörig. Jag borde ha skrivit texten på datorn istället, så jag kunnat redigera den eftersom och lätt flika in detaljer jag missat allt eftesom. Nåväl. Nu sover lillgumman. Och jag hoppas på att göra detsamma snart eftersom jag måste upp vid halv sju imorgon bitti!!!!! Babymassage på Öppna förskolan i Huvudsta klockan nio. Helt fel tid för oss, men jag ska ge det en chans.

Inga kommentarer: