tisdag 13 september 2011

Strömmen lyser med sin frånvaro



Min pannkakssmet åkte in i kylen då klockan passerat sex och Saga började gnälla riktigt om att hon var hungrig. Jag var ju vrålhungrig jag med, så jag lyckades övertala Tias att vi skulle dra till Sumpan och äta pizza.



Del Fornario var ju lite av vårt stammishak när vi bodde i Sundbyberg för drygt fem år sedan. Nu har vi inte varit där på riktigt länge. Men trevligt och gott var det.


Saga fick en klubba innan vi åkte vidare, handlade lite på Lidl och fortsatte med att köpa tetravälling på Ica Maxi.
Sedan bar det åter av till mörkolandet Solna, där vi i vag belysning av ficklampa och iPhone trevade oss upp för trapporna till vår mörklagda lägenhet. Tias bar Saga. Jag bar kassar och bebismage. Puh!!!


Vi tände sedan ljus i hela lägenheten, satte telefonerna på laddning i min nyladdade (som tur var) dator och nattade Sagis. -Lillgumman som varit go, glad och snäll hela kvällen och vara lyst som en liten sol.
Jag har långpratat med mamma i telefonen och skall nu gå till sängs. Vinden sliter i huset men har tydligen ingenting med vårt strömavbrott att göra. Någon ledning har grävts av och det är bara att vänta. Hela Solna Centrum har varit utan ström i kväll, liksom MAX och Råsundastadion. Hotellet här intill är också helt svart. Tycker synd om de som råkar ut för mest krångel en sån här kväll.
Men NU kom strömmen tillbaka!!!
Yes!!
I sex timmar och en kvart var vi strömlösa. Rogivande på något vis ändå.
God Natt! ;-)

- Postat från min iPhone

Inga kommentarer: