fredag 23 september 2011

Bebisväntan med liten sjukling

Jag har mått lite illa hela dagen men mår lite bättre nu.


Dagens lilla ryck var att bädda bebisens säng. Vi har ju fått en sådan bra BabyBay-säng av Ankis! 1800 kr på Blocket och man fäster den i sin egen säng. Supersmidigt när man ska nattamma.




Och när det är för trångt för vår stora vagga. Vi har ju fortfarande Saga sovandes i spjälsängen som står på andra sidan om vår säng.
Efter bäddrycket var det tid för barnmorskan. Hon kollade bebisen som följer växtkurvan jättefint. Den låg dock som den brukar och pressade utåt allt den orkade vid första mätningen så vi fick vänta en stund för att inte växtkurvan skulle skjuta i höjden alltför mycket. Hjärtat slår också jättebra och mina värden är bra. Hon kunde dock inte säga nåt om vad mitt illamående beror på. Det är så olika från person till person.


Sen fick jag ett ryck och gick en promenad runt Skytteholmsparken!! Ville ut i solen... Men FY vad det blåste! Väl hemma mötte mig en liten ledsen och skruttig Saga i hallen. Varm var hon, och ville inte ens ha choklad till fikat som pappa fixade!
När vi fikat klart läste hon och jag hennes "Mina första år" många många gånger. Eller hon bläddrade och jag fick inte röra den. Gos ville hon dock ha och varm kändes hon. Så när jag väl kollade hade hon 39,1 graders feber!! Stackars liten... Hon har verkligen varit ynklig i kväll. Sitter nu med oss i soffan, gosar och kollar på Sjörövar Fabbe med Pernilla Wahlgren som Pippi Långstrump, hennes favvovideo sedan ungefär en vecka tillbaka. Den ska gå om och om igen. Youtube förstås.
Hoppas hon blir frisk snabbt och att vi andra klarar oss. För det är ju minst sagt dålig tajming att bli sjuk lagom till förlossningen!

- Postat från min iPhone

Inga kommentarer: