lördag 24 september 2011

Sjuklingen och trötta mamman...




Jag hann inte somna igår kväll innan Saga vaknade vid midnatt och hade 40 graders feber... Stackars!!!
Ledsen och ynklig fick hon Alvedon och lite soffhäng till Haj haj haaj ( Sjörövar Fabbe Farfars Far) på datorn. Vi tittade på bilder och "Talking Ben" i min iPhone och fortsatte med detta i sängen. När klockan passerat ett somnade hon.
Men redan 6.40 vaknade Saga i vår säng och grät och grät i högan sky.
Efter en kvart fick Tias ta upp henne. Jag fick den stora äran att ligga till tio vilket jag verkligen behövde.



Vi sprang ner en sväng i gallerian på förmiddagen. Esprit var det vi hann med. Tias provade kläder, Saga sprang in och ut ur provhytten, körde vagnen kors och tvärs och var som vild.
Det var sedan, när vi åt lunch, som jag började misstänka halsfluss. Hon kved "Aj!" när hon tog en tugga majs och svalde, och sedan ville hon inte äta nåt mer.



Vi fick tid hos doktorn på Närakuten nästan omgående och efter lite lek i väntrummet fick hon komma in och undersökas. Det VAR halsfluss. Inte kul alls!



Och det tog evigheter att hämta ut Amimox på Apoteket... När vi kom hem vägrade hon att ens smaka på penicillinet, så vi fick kämpa i henne de 5,5 ml hon skulle ha. Hon skrek och det blev penicillin överallt.
Jag fick ångest och tänkte på helvetet vi hade med Kåvepenin i våras. -Inte en omgång till!!!!!
Jag vill bara fokusera på att barnet i magen ska ut när som helst. Jag vill inte behöva kämpa och tampas.
Och jag hade behövt komma ut i SOOOLEN en dag som denna. Ego kanske... men jag kan inte rå för att jag bara vill gråta och känner hur krafterna bara rinner ifrån mig när jag snart kan behöva dem som allra allra mest.
Mamma och Christer åker till Toscana i detta nu. Saga har somnat i soffan vilket vi inte vet är bra eller dåligt. Jag vill ut men är kissnödig, hungrig och allmänt less. Detta medan alla på Facebook skriver såna solskensstatusar att man vill spy! :-(

- Postat från min iPhone

Inga kommentarer: