onsdag 2 december 2009

Härlig frost och goda kakor!

Idag sken SOLEN! Helt underbart!Jag trodde knappt det var sant. Plötsligt spelade det ingen roll att vi var förkylda. Saga mår ju bara bra av att ligga nedbäddad i vagnen och få lite frisk luft. Aningen värre var det för mig som skulle gå. Och skjuta vagnen framför mig. Men det var det värt.
Råstasjön lockade, och det var så vackert med all frost!
Några enstaka gröna blad håller sig kvar trots vinterns plötsliga entré.
Vi rundade sjön och gick vidare mot Lötsjön och upp till Sundbyberg där jag kollade på kläder på Mixit. Saga sov sött. Vi gick vidare till Åhléns där jag köpte Vinterns söta, en helt underbar kokbok av systerarna Eisenman. Jag och Saga tog bussen hem. Skönt.
När jag fick en liiiten chans att bläddra igenom kokboken fann jag så mycket roliga recept! Mest godis och kakor. Passar mig som handen i handsken! Jag ville baka något idag, så det blev dessa kakor.
Havrekakor med choklad, nötter, kokos och kanel. Superstressigt blev det, eftersom jag åt middag mitt i alltihop och kom på att jag måste springa ned och köpa havregryn, i samma veva som Saga ville ha mat! Jag ammade henne och hon ville äta lääänge.
Jag höll nästan på att missa TV-serien Morden, som är så bra!
Tias fick nyhemkommen efter ett kvällsmöte på skolan sätta igång med att mata Saga med gröt framför TV:n!!!!! Lite kaos i vardagen.
Nu måste jag hoppa i säng, för 8.20 imorgon är det dags för Sagas sexmånaderskontroll på BVC!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Synd att vi inte hann prata idag... Kakorna såg finfina ut! Du och Christer har verkligen bakfnatt! Å frostbilderna är som tavlor allihop.
Du är så duktig syster!
/Syster : )

Unknown sa...

Tack!
Det bidde fler frostbilder i dagens inlägg. Får prata snart!!
Puss!