tisdag 29 december 2009

Från blondin till brunett på 2,5 timme

Min slingtid på Ibi halv ett idag slutade med att jag kom ut därifrån som brunett! Ovant men ganska trevligt. Jag gillar ju att förändra mig. Varje gång jag sätter mig i frisörstolen frågar min frisör hur jag vill ha det varpå jag svarar "Hmmm... jag vet inte... Vad tycker du?" Och frissan har alltid bra idéer. Hon känner både mig och mitt hår, så jag litar på henne och går med på det mesta!
Idag hade jag befunnit mig på salongen i två och en halv timme innan jag åter fick bege mig ut i kylan för att möta Tias och en sovande Saga, traska till City Konditoriet och där äta en god lunch bestående av deras bästa laxpudding. Te och gitterbugg. Supergott!
Sen blev det REA-race. Åhléns City. Tias hade ju redan gått en lååång shoppingtur med sovande bebbe, så nu var det min tur att leta nyårskläder. Jag provade en hel hög med tunikor men inget funkade! För genomskinligt upptill, fel färg... och i en grön tunika såg jag ut som det mörkhåriga trollet i Trolltider!
Det bidde inget alltså, så nu... sent på kvällen, efter matning, badning och nattning av Saga samt kvällsfika för oss vuxna, har Tias hjälpt mig som smakråd då jag provat den ena gamla trasan efter den andra i vår slitna klädkammare. Ja... Man märker att trenderna ändras när man börjar gräva. Så det blev varvet runt. Jag började med den svarta klänningen jag hade på glamrock-partyt, och landade åter på den efter en halvtimmes bök och stök i garderoben. Till klänningen blir det glittriga tights, en svart partykofta från 2006 och lite fina smycken.
Om knappt sju timmar ska vi upp, så jag måste väl betala räkningar och lägga mig.
Klockan 11.05 imorgon förmiddag går båten från Nynäshamn till Gotland!!!

2 kommentarer:

I Sussis skojiga sagovärld! sa...

va fin du blev vännen!! passar jättefint i brunt hår!!! hihi ha så mys nu på gottland! kramar fr dalarna

bumbiase sa...

Du passar jättebra som brunett sicken vinslott med den färgningen