fredag 4 december 2009

Sagas nallebjörn

Ännu en dag har vi snörvlat oss igenom, jag och Saga. En spontan promenad runt sjön blev det då Ida och lilla Isak hade vägarna förbi och undrade om vi ville göra dem sällskap. Kul! Tråkigt bara att den vackra frosten försvunnit.
Ikväll har det varit fredagsmys för hela slanten. Idol, förstås. Tove rykte och nu är Calle och Erik i final. Jag hade önskat att det var Erik och Tove... men man kan ju inte få allt. Jag lade Saga vid tiotiden och hon låg så snällt och jollrade, sög på sitt örngott, pillade på sin rosa kanin som hon fått från farmor och snurrade i sängen... tills hon somnade vid elva! Söt som en ängel med armarna uppåt ligger hon snett över sängen. Utan täcke. Så jag stoppade om henne. Som alla andra sena kvällar.
Jag har bildfixarkväll ikväll. All tid jag fått vid sidan om Saga, Idol och Skavlan har jag använt till detta ändamål. Så att jag sedan lätt skall kunna beställa bilder och göra fina album.
Den här bilden tog Tias på oss igår. Saga älskar sin stora nalle. Hon brukar anfalla den och bita den i nosen, borra in händerna i den mjuka pälsen och mysa till tusen. Och hon tycker det är jättekul när nallen anfaller henne tillbaka och boffar på henne!
God natt och ha en härlig helg, alla!!!

1 kommentar:

ankis sa...

hur kan man var så där sööt som bara våran lilla saga är, jag bara undrar. är alltid lika glad o pigg när man träffar henne, ska ni veta.
en underbar liten flicka.