måndag 31 augusti 2009

Söndagspicknick och måndagsshopping

Det är så kul att vara ute med Saga! Särskilt när hon är glad och nöjd och allt funkar.
Igår la vi ned en jollrande glad bebis i vagnen och traskade ned mot Råstasjön där vi sate oss i gräset med våra termosar.
Mina hembakade chocolate chip cookies var förstås med, liksom de brända croissanterna som Tias snott ihop... Jag drack mitt älsklingste, lemon & ginger. Mums!
Saga hade gnällt lite men sedan somnat i vagnen, så vi kunde fika i lugn och ro. Efter fikat skulle vi fortsätta vår promenad runt sjön var det tänkt... Men molnen drog ihop sig över oss, det började blåsa och rasslade oroväckande i löven.
Vi vände när vi kände det första regnstänket, och snart öste regnet ned. Hua!!! Så fort vi kommit hem sprack molnen upp och solen kom fram igen...
Idag har Saga gjort premiär på Drottninggatan. Eftermiddagen bestod i shoppingtur på stan med faster Ankis. Kläder till dopet, leggings, hårvax och grejer skulle inhandlas. Trötta sjönk vi sedan ner i en soffa på City Kyrkan, ett favvokafé där de har mycket gott fika och god mat för desto mindre pengar!
Saga vaknade och var på ett strålande humör! Vi fick en härlig pratstund. Det finns inget bättre än att hålla henne, gosa och prata. Hon har så fin ljus röst och sådana vackra ögon.
Faster Ankis fick lite kvalitetstid med Saga också.
De stora guldspeglarna fascinerade.
Vi tog bussen hem från Odenplan till Solna Stadshus. Buss 70, om någon undrar. Jag visste inte om den före mötet med Aftonbladetmammorna förra veckan! -Tack Mysia! Nu kan man ju åka gratis till city. Å för er som inte bor i Stockholm kan jag informera om att man här åker buss gratis med barnvagn.
Vi shoppade lite på Polarn & Pyret sedan. Ankis är ju så himla snäll och köper så underbara kvalitetskläder åt Saga. TACK ANKIS!!! -Och jag får poäng på mitt Po.P.-kort. Snällare svägerska/faster får man leta efter! Den här gången fick vi en ursnygg heldress med nyckelpigor på. Jag köpte röda snickarbyxor och en röd mössa, supersnyggt! Hade två kuponger så jag fick dra av 144 kr, härligt!
Nu har både Tias och Saga somnat, vilket kan innebära att det blir blöjbyte och matning redan vid tretiden inatt! Bäst att krypa till kojs.
Imorgon skall jag gå på återbesök till MVC och visa upp Saga för min barnmorska som följde mig från vecka åtta till veckan innan förlossningen. Det känns speciellt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken jätte härlig bild på er två när Saga tittar på dig och gapar glatt./ Janna