måndag 17 augusti 2009

Sömnig bebis och sjuk dator...

Saga sover, sover och sover.
Hennes rytm med långa sömnpass pausade lite lagom till helgen men igår kväll blev hon jättetrött igen. Hon låg i min famn och sov medan jag tittade på en hyllningskonsert till The Beatles´White Album, en konsert med mycket tok (dåliga danska artister...) men också en del riktiga guldkorn, som Daniel Lemmas framförande av låten Rocky Raccoon! Saga brukar gråta och skrika en hel del på kvällarna, och det enda som hjälper är vanligtvis att man lyfter upp och bär henne. Men igår var hon så nöjd. Vaknade, åt lite, tittade och pratade, somnade... Jag bara satt och myste med henne i famnen och kände mig lycklig.
Inatt fortsatte hon, med att sova i åtta timmar!!! Hon var sedan vaken en stund imorse, innan hon somnade igen. Sedan har hon sovit, sovit, sovit, ammat och sovit igen. Jag har pratat en massa i telefon och gjort hushållssysslor i väntan på att hon ska vakna och bli piggare än någonsin. Jag borde ha tagit dagens promenad vid det här laget, inser jag nu...

Jag pratade just med Apple Support för övrigt, så nu vet jag var jag ska lämna in min stackars bångstyriga dator. Den har betett sig helskumt sedan i april eller maj, jag har fått hjälp av supporten och lärt mig en massa tips och trix för att få datorn på fötter igen, men den har insjuknat och blivit allt sämre. Den går knappt att väcka på mornarna. Jag får starta upp den upp emot åtta gånger innan den blir som folk. -Så kan man ju inte ha det!
I lördags skulle vi skriva ut Melodikrysset på min dator, eftersom skrivaren är kopplad till den. Vi löste dock halva krysset på Tias dator eftersom det tog en halvtimme att starta min. När vi väl lyckats väcka upp den och fått fram krysset hittade inte datorn min skrivare!!! Fatta vad irriterad jag var. Saga var också irriterad. Hon låg och gastade medan jag morrade och Tias väste schhhhhh för att kunna höra ledtrådarna i Melodikrysset... Knöliga musikfrågor var det dessutom, haha!
Jag får nog snart väcka bebisen så jag har en chans att mata och byta på henne för att sedan våga mig ner i gallerian en sväng samt ta en mindre promenad.

Inga kommentarer: