fredag 28 augusti 2009

Mysdag med Saga

Två månader och arton dagar är hon idag, vår lilla tjej.
För en vecka sedan började hon ta tag i sina kläder. Hon drog upp klänningen och visade magen! Det har hon fortsatt med. Och hon har ju världens sötaste mage!
Hon har slitit ner blöjor och strumpor från skötbordet också. Och ikväll skrattade hon mer än någonsin. Det riktigt kluckade om henne! -När pappa pruttade med munnen och sa "Var det Saga?" Hon ler väldigt åt sin pappa.
När jag pratade med Ankis i telefonen imorse låg Saga och pratade för sig själv på sängen, högt och ljudligt. Massor med annorlunda ord kommer ur hennes lilla mun. Hon kan säga nästan vad som helst. Och väldigt gulligt låter det.
Vi har haft fredagsmys idag, jag och Saga. Hela dagen. Det blev inte shopping på stan med faster. Vi skjuter på det tills på måndag för att få en lugn stund mitt i allt som skall fixas.
Jag har känt mig lite ego de senaste dagarna då jag inte direkt följt Sagas önskemål... utan ränt på stan och träffat folk, klippt mig och letat kläder till dopet... så idag bestämde jag mig för att riktigt vara Saga till lags hela dagen. Mycket gos, mys och prat blev det.
Sussi och Clara kom på besök vid halv fem och vi köpte kebab. Saga sov då gott i vagnen. Sedan hann vi nästan fika klart innan hon vaknade och var vrålhungrig!
Ledsen och arg hann hon bli då jag inte var tillräckligt snabb med matningen. Sedan var hon nöjd och glad ett tag.
Imorgon blir det mer dop-fix... Saker måste ju fixas. Men det känns mer okej efter en riktig återhämtningsdag. Nu ska vi sova. Jag ammade just Saga i sängen och var nära att somna själv.

Inga kommentarer: