söndag 17 augusti 2008

Liten modeanalys på vilodagen

En ledig dag by my own och jag blir helt apatisk! Vad göra??? Jag har ju jobbat så mycket nu att jag vet att jag bör ta igen mig... Så att försöka mig på att fixa min "trasiga" dator måste vänta till en annan dag. Dessutom skulle jag ju ändå fixa å skicka iväg en bild till brudparet imorse, å det krånglade en del... och så har jag ju momsdeklarerat för tre månader... tog sin tid. Min tänkta Djusgårdspromenad ströks pga vädret, så det blev vandring i diverse gallerior istället, skosök och höstkoll kan vi kalla det.
Ok, en modeanalys inför hösten; 80-talet är tillbaka mer än förut helt klart! Jag tror inte tubsockor i pumps återuppstår så lätt dock... och ännu har inte de superextrema axelvaddarna kommit tillbaka. Frisyrerna är inte lika utstående... men byxorna får vara tighta och för korta igen. Jackor och skor är tillbaka. T-shirts med tryck, dock med mer stil än på 80-talet, även om de klassiska, stora, raka (herrmodell) väl kommer tillbaka snart de med.
Jag hade tänkt kolla på "promenadskor" (antar att det är fel uttryck i modevärlden...), men det enda jag blev riktigt kär i var ett par kraftiga kängor, typ såna jag hade när jag var halvpunkare, halvkommunist och allmänt rebellisk i gymnasiet. Skilnaden var att jag på den tiden trädde i egna röda snören. Cooolt! - Och att det på de jag såg idag fanns en dragkedja på sidan trots snörningen. Perfekt! Vill ha...
Något mer jag är kär i denna höst är de senapsgula koftorna på VILA, och det matchat med den mörka, intensivt lila färgen som jag hade en riktig hang up på ca 2001! It´s back again! På Mango hade de väldigt mycket snyggt nu!!!
Det piggade upp... men sen bar det av hemåt i skitvädret. Jag börjar jobba 03.00 inatt, så jag hoppas jag kan somna vid ca halv tio... Tror inte på det en sekund, men hoppas...

Inga kommentarer: