lördag 16 augusti 2008

Bröllopsfotografering och skönsång

Dagens stora uppgift äro avklarad. Fotografering av bröllop i Engelska Kyrkan samt mingel på Villa Källhagen, där vi även tog porträttbilder i två timmar innan vigseln (började kl 13). Fyra timmars jobb alltså, i perfekt fotoljus (vita moln som täcker solen och förhindrar vassa skuggor och utfrätande ljus)!!! Solen kom visserligen fram på slutet, lagom till minglet, men det var ju bara trevligt! Och regn slapp vi! Som bruden sa, - cirkeln är bruten! (Det har regnat på alla andra bröllop jag fotat / befunnit mig på denna sommar.)
Jag kom på den perfekta bröllopsfotografsfödan också; en Nutrilett förstås; - Perfekt att ha i kameraväskan, man blir skapligt mätt och den kladdar inte. Inget skal eller skrutt som behöver kastas. Superbra!!!
Väl hemma kl 18 blev det rask korvstekning med spagetti och ett glas vitt på balkongen. Supertrött, hungrig och lite ont i ryggen, men glad! Och en härlig kvällssol har vi, och jag är nöjd med dagen. Laddar in bilder, och det är inte få! Jag fotade bara i raw-format för första ggn, så det lär ta lite tid att fixa. Men snyggt ska det bli! Hoppas jag får använda lite bilder till min nya hemsida!
Tias ligger i med gitarrkursen han fick av mig när han fyllde år, vilket nu resulterat i att vi suttit på balkongen och - mellan tuggor och vinklunkar - öst på med I still haven´t found what I´m looking for. Ankis lyssnade på telefon och var väldigt nöjd. Hoppas grannarna är lika nöjda... Hehe...

Inga kommentarer: