torsdag 28 augusti 2008

En DÅLIG dag

Fy...
Idag har jag verkligen haft en sådan dag som jag skrev igår att man inte borde ha. Jag har "deppat över skitsaker". Och inte har jag hållit mitt löfte och kollat upp var man kan donera pengar till aidssjuka i Afrika heller... Fy på mig!
... man har sina dagar. Jag har just mailat till två personer som frågat mig om bröllopsfotografering i september... och skrivit att jag ej kan för att jag har fullbokat. Sant. Jag hinner ju inte fixa bilderna! Det räcker med att jag redan har fyra bröllopspar som väntar på sina bilder... och till det en trasig dator. Den måste bli fixad snart så jag kan sätta igång att bildbehandla med en jäkla fart!!! Jag är superstressad... Dessutom har dagarna på jobbet under de senaste veckorna varit ovanligt slitiga, så jag är jättetrött...
Jag tränade före jobbet, och med dagens o-flyt missade jag därmed att äta! Jag hann helt enkelt inte! Så det blev en Nutrilett i farten samt en banan när jag börjat jobba vid tre, och sen hann jag inte äta nåt förrän efter 19! Ok, småpotatis... Jag har det superbra! Men det här är inte en bra dag.

Inga kommentarer: