måndag 16 november 2009

Saga får besök

Efter en jobbig natt satt vi där med en arg och fruktansvärt ledsen bebis. NäsFridan hade åkt fram igen och vi väntade oss en lång dag med sjuk bebis. För första gången. Stackars stackars lilla Saga...
Men hon tycks (peppar peppar) bara vara snorig på nätter och mornar, för efter en slurk mjölk var allt frid och fröjd igen. Morgonen blev lång och drog ut på tiden, men sen kom mormor och morfar och då blev det skoj!
Mamma älskar verkligen vår lilla dotter. Hon kramar henne och tårarna rinner av lycka. Saga älskar sin mormor med. Det är många som ska få plats i hennes lilla hjärta. Hon får så mycket kärlek.
Tias stod för middagen idag. En repris på fredagens Mangokyckling blev det. Lika god den här gången och en riktig succé. Saga var dock inte med på noterna. Hon var arg och galen. Trötthet. Vad gör man när bebisen inte kan somna utan en vagnpromenad???
Efter maten fikade vi med mina lyxmuffins och Aladinchoklad, MUMS!!! Vi hade ljus tända överallt och det var riktigt mysigt.
Efter att vi sedan tittat på lite nyfödingsbilder på vår allas lilla älskling drog mamma och Christer hemåt.
Saga hade tagit sig en riktig powernap och var nu ganska pigg. Så söööt är hon. -Och bäst i hela världen!!! Hon tokade sig, skrattade och snackade nåt väldigt!
Så vi gosade och myste en stund innan vi gjorde ostbricka framför TV:n.
Saga har upptäckt sina fötter på riktigt nu och vill gärna suga på sina strumpor.
De här byxorna var visst lite stora, så foten åkte ur när Saga tog tag med sina starka händer. Mumsigt var det i alla fall! På högra bilden pratar hon livligt.
Sedan fick hon testa att dricka ur nappflaska för första gången. Det gick halvbra. Mycket kom på nattlinnet men lite fick hon nog i sig. Vi ska träna med henne under veckan så Tias kan ge henne ett nattmål på lördag då jag gärna stannar kvar lite längre på syrrans 30-årsfest. Jag räknar dock inte med att det kommer att funka med matningen. Jag hoppas... men får vara beredd på att dra hem tidigt även jag. Har man bebis så har man. Och det är det bästa man kan ha!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefina bilder, som vanligt.
Roligt att du gjorde en så fin svartvit bild på mig och Saga.
Saknar henne redan...
Sagas mormor som jobbar kväll hela veckan

Unknown sa...

Stackars! Förstår dig. Hon är underbar! Och det passade bra med sepiatonade svartvita bilder tyckte jag. Ljuset var rätt. Älskar bilden på dig och Saga!!!