fredag 6 november 2009

Faster, moster och farsdagsshopping

Det här var den första riktigt trevliga dagen denna vecka, trots att jag sovit så lite under natten. Jag har nån konstig överskottsenergi nu tror jag.
-För jag somnade inte förrän halv tre inatt! Hade lagt mig redan klockan tolv... och vid tvåtiden var jag uppe och åt en nattmacka i ren desperation!
Saga vaknade till och väckte mig 5.50... sen halvsov jag till halv sju då Tias väckning satte igång. Sen blev det inte mycket mer sömn. Saga vaknade klockan åtta, ammade i sängen och var pigg och glad. Så det var bara att ge upp. Mysigt var det i alla fall, att ligga med en pratande söt och gosig liten bebis och mysa på morgonen. Tias hade bestämt sig för att stanna hemma på grund av snuva och halsont, jobbigt med förkylning men kul att han var hemma!
Vid halv ett drog jag och Saga dock hemifrån för att träffa Ankis och Elin på stan och ta en lunch. Kul för Saga att få luncha med både faster och moster!
Någon redig lunch fick vi oss inte dock. -Åt en tunn eländig soppa med ett ynkligt bröd till för 85 kronor på Gateau i Sture Gallerian... så jag var halvt hungrig när vi lämnade stället!
Det hindrade oss dock inte från att shoppa farsdagspresenter och en massa annat skoj. Lagerhouse till exempel är en riktig hit! Där kan man hitta mycket kul.
Ankis följde med oss hem sen, vi köpte grekisk take away och gjorde supergott kvällsfika med mina lyxmuffins dekorerade med grädde och krossade Marianne-kolor! (Tips från kusin Anja som ringde imorse!)
Sann fredagsmys... Godis, rotfruktschips, Idol och Skavlan.
Rastlös lättdistraherad bebis som hade svårt att finna matro hörde också till bilden.
Hon har varit så underbart go idag. När vi hade varit på Lagerhouse vaggade jag henne i famnen tills hon somnade. Mitt på Stureplan. Lilla gumman. Sen sov hon tills vi kommit hem, ätit grekiskt och skulle fika!
Imorgon bär det av till Heby, för på söndag fyller farmor Gun 75 år!!!

Inga kommentarer: