fredag 22 januari 2010

Vi drog åt Hälsingland!

Jag och Saga for till Trönö igår. Det var härligt att komma hit och tågresan gick ovanligt bra. Saga hade somnat redan på tunnelbanan och sov halva tågresan! Ovanligt länge. Och riktigt bra, för vår sömnbrist de senaste nätterna måste ju tas igen nån gång! När hon vaknade efter en och en halv timme var hon mosig, och grät när hon fick se morfar Christer... men sen blev hon pigg och då var det superkul att leka med morfar!
Idag har ätit bra, sovit gott och lekt massor, mest med sin mormor. Hon har rullat och krälat runt, försökt öppna porslinsskåpet, spelat gitarr och så har hon sagt "lampa"! Vi har även gått en promenad i snön. Hon trivs verkligen här vilket är skönt.
Jag är supertrött även om natten var ovanligt bra. Jag sov ju trots allt bara fem timmar i sträck inatt. Sedan mest slumrade jag, och under min och Sagas vilostund på eftermiddagen ammade jag henne i fyrtiofem minuter innan vi sov i en timme... Saga sov i alla fall. Hon sover extra bra vid min sida, men jag kan inte sova riktigt när hon ligger bredvid. Hon kan ju vakna och rulla över kanten, eller få min armbåge i huvudet om jag somnar ordentligt. Men lyfter jag över henne till spjälsängen vaknar hon.
Nu ska jag se till att få något i magen.

Inga kommentarer: