måndag 18 januari 2010

Gammalt och nytt i sprakande färger

Liten men tuff, det passar i allra högsta grad vår Saga. Tröjan efter hennes pappa är en riktig sjuttiotalsklassiker!
Och eftersom vi heeela tiden får höra att hon är pappa upp i dagen, kan vi ju ta en närmre titt.
-Är de int likt så säj..!
När jag och Saga skulle gå ner på Ica en sväng fick hon ha på sig koftan och mössan som min morfars mor Svea stickade till mig när jag var bebis. Och vad söööt hon blev!
Ett av dagens projekt var draperibytet som Tias genomförde efter fortsatt storstädning av vårt före detta hemska badrum. Saga har älskat detta draperi sedan hon föddes. Mönstret och kontrasterna har fascinerat henne väldigt. Men nu är hon större och har krav som sträcker sig utanför draperier och gardiner...
Om hon till exempel lyckas på med sig ett par blöjor att suga på är det riktigt kalas.
Men ett draperibyte går inte omärkt förbi när man har en nyfiken och sprallig liten tös.
Nej, hon tyckte det blev fint tror jag. Och häftigt blev det tycker vi med. Hela badrummet blev liksom rosa! Tittar man sig i badrumsspegeln har man cerise bakgrund. Flashigt värre!
Jag har bakat Vänskapens Bröd ikväll också. Vi har gjort god mat, städat och kämpat med en bebis som varit arg, matvägrat och sprattlat som en tok på skötbordet. Jag sövde henne till strax efter nio, men hon har vaknat tre gånger sedan dess och varit ledsen. Det är inte lätt...
Nu lyssnar jag på Europe, skivor jag aldrig hört förr. Såg deras Almost Unplugged på SVT ikväll. De är himla bra! Jag och syrran älskade dem när vi gick i mellanstadiet, och det sitter kvar. Elin gick på konserten på Hovet före nyår och det var en upplevelse. Jag vill också ut och göra något snart. Undrar om Saga accepterar att äta sig mätt på välling om jag är på bio en kväll... Jag fnular, matar och lyssnar på Spotify tills den dagen kommer.

1 kommentar:

Natalie sa...

Vilken liten goding hon är =)