söndag 13 april 2008

Tokfnatt i Leksaksborgen!

Lugnet före stormen... Oscar avnjuter varm choklad på Les Chocolat. Jag, Elin och Tias tar chokladlatte med mörk choklad. Mums.
(Jag har jobbat 6-12 idag. Kändes som sovmorgon!!! Helt knasigt. Sen blev det en härlig promenad som utmynnade i detta... eller kanske snarare urartade?!)
Åh, vilken söt drake!!!
I Leksaksborgen på Östermalms torg blev vi genast barn på nytt allihop. Vi fastnade länge, rotade, lekte, skrattade, ville ha och ville va! Oscar blir söt i allt han tar på sig. Vi gjorde så gott vi kunde...
Prinsessan Elin
Batman (liknar Tias???)
Häxan Ida
Och grymmast av dem alla; Piraten Oscar Den Farlige!!!
Hehe...
Kvällen har vi tillbringat med Ankis och Ulf. Ätit världens godaste kycklingsallad och gino till efterrätt. Till det drack vi det godaste vin jag någonsin druckit!!! Ventisquero Queulat, 129 kr på Systemet. Vi brukar inte lyxa så, men Tias vann på skolans vinlotteri i torsdags=)Sen spelade vi Retro, ett superkul frågor med knasiga frågor om allt möjligt tidstypiskt från 50-talet fram till 90-talet. NOSTALGI!!! Rekommenderas!
Jag fattar inte att jag är uppe än.
Good Night!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Piraten var nog den grymmaste av alla....fantastiska bilder. Även vårbilderna. Vi kan behöva se att det finns något som inte bara kallas vår utan även ser ut som vår. Blommor och sånt. Här får tranorna pulsa i snö.
Mamman