söndag 6 april 2008

Hyllning till Väsen och färgen Turkos

Jag och Camilla började gårdagkvällen med ett glas vin på 1900, Regeringsgatan. Fräscht ställe!
Jag matchade inredningen i brunt och turkos. Hehe... Och passande med kurbits bakom ryggen innan kvällens folkmusik-röj! (Kurbits står visserligen för Dalarna... och musiken från Uppland...)
Väsen, ja! -Micke Marin, Olov Johansson och Roger Tallroth, kungar av svensk folkmusik. Jag har varit Väsenfrälst i ca 14 år nu, och det går inte över. De är bara så bra! En timmes konsert. Sen paus... och sedan det bästa av allt! Dans till VÄSEN!!! Det händer ju bara inte! Med en massa gamla hits! Underbart!
Röj på dansgolvet! Jag och Camilla sväner runt i allt från pols till flamencoinfluerad slängpolska!
Jag är hemma kl 1 och kommer isäng kl 2... inatt ska jag upp kl 2... Fy bubblan. Jag sov kanske för länge sen för att komma på rätt varv, men då har jag i alla fall lite att ta av om jag inte kan sova inatt...
Vi skippade solutflykten idag pga solens frånvaro. Istället blev det en liten shoppingtur in till stan, där Tias hittade cooola solbrillor till nästa solutflykt! ; )
Jag hittade en underbar turkos ögonskugga från Lancome och blev alldels lycklig för det! Den kanske får upp mig ur sängen inatt... Sminkpremiär!
Ni ser att jag behöver en, va! För att kuna matcha... Löööv it! Längtat och saknat. Äntligen funnit!
Så är det dags att packa träningsväska och grejer. Gå lååångsamt, ta djuuupa andetag... meditera... landa... för att slutligen kunna sommmna.....
God natt!

2 kommentarer:

Dennis Alexis Hellström sa...

Du är så fin. Älskar ditt leende! :D

Unknown sa...

Tack! :D