onsdag 9 april 2008

Ida goes MODEBLOGG!!!

Jag fick totalfnatt idag! Efter en tretimmarskurs på TV4 och en härlig japansk lunch med Sussi på Depå (det blev te och choklad också. mmm.....) tänkte jag gå och shoppa. Att det skulle mynna ut i allt detta häftiga färgsprakande anade jag inte!
Örhängena med cateye-stenar hittade jag på Accessoarize, och sen gick jag ÄNTLIGEN in på Urban Outfitters. Jag har varit på deras butik i Kensington, London, och detta var ju som att åka på nån timmes Londonresa! -Jag blev alldeles salig!
Det var inte jättebilligt... Så jag blev överdrivet glad när jag hittade en rea-avdelning i ett hörn på övervåningen. 69kr/st för de två blå linnen jag köpte, och 75 kr för matchande nagellack! 149 kr för den korta cerisa klänningen/linnet=)
I jakten på en snygg, fluffig, stor scarf i stark, härlig färg hamnade jag på Zara i Sturegallerian, där jag fann denna! 199 kr.
På Mats Mikaels (tror jag affären hette) hade de så mycket Green Gate att jag blev helt kär! Jag älskar allt de gör! Danskt märke... mycket blommigt och prickigt, rött, rosa mintgrönt eller brunt. Underbart porslin m.m. En liten duk (vissa skulle kalla den servett) blev det, till balkongbordet! Söööt!!!!!
Sammanfattningsvis:
Nu är jag sen i säng... Det tar sin tid att modeblogga! För övrigt förespråkar jag bara en sak i min en-dags-modeblogg:
Köp det du tycker om!!! Våga ta ut svängarna och hitta din egen stil!!!
Kram och God natt!!!

Inga kommentarer: