lördag 26 april 2008

Fredagens nöjen i bild

En glass i solen med Sussi fick mig att äntligen börja stressa ner igår. Skönt. Jag behövde det...
En öl på balkongen kändes underbart vårmysigt sen!!! (Aktade det smashade ägget noooga... även om det är stenhårt vid det här laget, liksom när jag fann det.)
Denne snygging skulle på boulturnering med jobbet. (Han kom hem före två, med en medalj runt halsen. Hehe...)
Jag och Nina kom via Facebook gladeligen på att vi båda skulle på festen! -Så vi tog följe dit, och blev sååå glada när vår tredje Aftonbladetkompanjon, herr Kron, dök upp! Trerättersmiddag fick vi, och kaffe med avec samt mintchokladflarn, mmmmm......... Sen blev det dans, och vi röjde järnet!
King of the dancefloor!
And the Dancing Queens!!!
Bra musik och härligt drag... -så mitt ena örhänge for iväg. Det är återfunnet nu... Undrar bara hur jag tar mig dit för att hämta det...

Idag gjorde jag nåt jättedumt!!! Jag satte på mig sommarkläder... Jeans som går ner till knäna, sommartunika och en tunn kofta med trekvartsärm. Struntade i scarf och jacka, med motiveringen "Vi kan hålla oss i solen, och så kan vi gå fort. Igår fick jag ju ändå bara släpa runt på jackan..."
Solen gick i moln när vi kom in till stan... men snart lyste den igen. Blomsterträden i Kungsan snöade glittriga blomblad i solen, det var härlig livemusik på scenen och allt var frid och fröjd. Vi var in i affäer, hittade fina Housedoctors-burkar och grejer (men köpte inget)... Snart var vi på Odenplan, hungrigt sökande efter en bra pizzeria med uteservering... Det började blåsa lite, men det brukar ju finnas filtar... Lite regnstänk... har väl ingen dött av... men regnet tilltog och snart stod det som spön i backen. Vattnet flöt och studsade högt på gatorna, påsar blåste runt och folk kutade kors och tvärs!
Vi hade -frusna- smitit in till Handelsbankens uttagsautomater... inomhus... Jag ringde syster som är febrig och jättedålig. Stackars!!! Hon trodde hon gick miste om solskenspromenader... Ett pizzeriatips hade hon trots läget, och vädret var lite lugnare när vi frysande skyndade mot Haga Deli. -Stängt!!! Så det blev första bästa pizzeria. Regnstyrkan hade ökat igen, så jag sprang som en galning!!! Pizzan var god, som tur var...Jobbigt var det dock att ta bussen hem... (bilden) och gå en bra bit... Men underbart att få landa i hemmets varma vrå...
Vi har poppat popcorn och spelat Retro ikväll. Mysigt.
Nu har jag närmast två jobbdagar framför mig.
Auf Wiedersehen!

Inga kommentarer: