fredag 4 april 2008

Körigt kvällspass och ny stegräknare; )

Puh...
Hemma igen efter mitt första kvällspass, och första pass HELT själv... Alltså man sitter ju med en reporter... men jag har inte en redigerare som ser efter mig längre...
Jag började kl 15 och det körde snart ihop sig rätt rejält då vi inte hittade bilder som borde finnas i nya servern... bilder som borde ha kommit in via Reuters och EVN nyligen... Vi hade även problem att hitta material på arkivband, och det var krångel vid mediadesken så vi fick tanka in själva fastän man inte ska göra det längre... Allt ordnade sig till slut men jag fick ont i huvudet och det satt i hela kvällen.
Åt medhavda mackor och yoghurt till middag... och köpte en Magnum mandel i Magnum-maskinen där nere. Mmmmm... Bra maskin! Förutom att den käkade upp reporterns pengar utan att i samma veva spotta ut en glass!!!
Imorse slog jag på stort och köpte ett headset för 349 kr samt en ny stegräknare (den förra har pajat) för 199 kr. Teknikfrossa. Headsetet har lurar som man verkligen kör in en bit i öronen. Effekten blir som öronproppar!!! Man hör inget annat och det känns som om man pratar i en burk! Och så kittlas det för gummiflärparna vibrerar..... Stegräknaren är cool, liten, svart med gröna knappar och ett band man kan spänna fast den med. Tur, för i somras tappade jag en av samma modell! Invigde båda produkterna med en promenad runt sjön... förstås!
Synd att jag missade Limpan och Storis skivsläpp i Tobo ikväll... och tråkigt att komma hem till en mörk lägenhet. Men det är en dag imorgon, och en KVÄLL, med Väsen på Stallet kl 20.00. Gå dit vet ja!!!

Inga kommentarer: