fredag 1 februari 2008

Speedad fredag! =D

Inatt sov jag lite och dåligt. Kämpade mig upp kl 7 för att hinna träna på SATS och sedan lämna träningsväskan hos syster innan jag skulle fota en lägenhet på söder kl 11. Fattar inte att jag orkade! Jag tog en hut Chi San på morgonen för att bli mer och mer pigg under de närmsta fem timmarna. Bevisad effekt lär det vara på detta naturläkemedel som jag desperat köpte igår.
Sen var det en riktig pers att släpa sig till SATS Gärdet med en tung och skrymmande fotoväska, en tung å hemsk träningsryggsäck och en stativväska! Allt tog sån tid och det var så tungt och bökigt... och i rusningstrafik till råga på allt! Trångt som sjutton!!! Fick racerträna, och hann inte stanna länge hos syster.
Lägenhet, lunch till halva "Days of our lives" och in till Gärdet igen. Möte på TV4 inför förhoppningsvis kommande inhopp. Superkul!
Sen dess har mitt strålande fredagshumör tagit överhanden, och efter fika med syster och småpojkarna (Alvar fick Oscars leksaksspis med massor av saker i över sig vilket resulterade i en jättebula, men annars var det bra), besök här i Solna av Ermin (som hjälpt oss med sin väldiga datakunskap) och en supergod grekisk upplevelse på Elektra i Sundbyberg (godaste grekiska maten någonsin!!! Och vilka portioner!!!!! Lite dyrt, men det var det nog värt.)... känner jag mig ännu mer fredagsglad. Imorgon blir det till att hämta gratis citron- och ingefärste på NK (tänk att de skickar ut nåt så bra! Mitt favvo-te!!! 2 hg var får vi!) Sen ska jag ha systerkväll, alltså mysa hos syrrans familj och spela Sybarit! Hihi...
Och jag tror nog Chi San gjorde sitt, för jag har inte alls varit lika dötrött som jag brukar idag fastän jag legat i som en bäverruska utan nämnvärt mycket sömn i bagaget!

Inga kommentarer: