onsdag 13 februari 2008

Slit och släp... sysslolösheten är just nu lååångt borta.

Fy sjutton vad jag är trött... Jo, tröttheten slog mig som en slägga nu där jag sitter med min skrivnordslampa framför datorn... i ett i övrigt helt mörkt rum. Jag har valt ut bilder å så, och knappt lagt märke till mörkret som smugit sig på.
Jag överlevde fotograferingarna idag, även om den första, 3,2 mil bort (utan milersättning!!! -för att mäklarnas kontor ligger där borta... Trots att det var JAG som körde!) tog nästan två timmar att fotografera. Det är klart, när de just bestämt sig för att sälja huset och en fotograf kallas dit på studs! Rörigt... men de städade väldigt duktigt rum för rum, så jag var ändå imponerad!!!
Blev sen till nästa ställe, och flyttade fram den tredje i ren panik. Fick därmed en välförtjänt lunchpaus! Och GPS:en har hållit laddningen! Jag hade inte på den i början, för jag har blivit bättre på att hitta nu, som jag har övat! Just ja, idag skulle jag ju kanske få tillbaka GPS-billaddaren!!!
Imorgon, på fredag å på måndag skall jag köra webbtv på Aftonbladet, och veckan efter påbörjar jag ett månadsvikariat som morgonredigerare på bladet. Kul!!! Så jag känner mig inte det minsta sysslolös!!!

Så här söta små likörglas (?) köpte jag på Erikshjälpen igår för 10 kr/st. De skiftar i grönt, och när jag diskade blev denna fiiina bubbla till; )

2 kommentarer:

Anonym sa...

sådana liknande glas har en av mina vänner, fast man använder dem till vardags. och när jag fick ett sådant glas så gick jag och bytte för jag tyckte att hon hade diskat väldigt dåligt :D

Unknown sa...

Hm... det är nog mindre än det ser ut på bilden, dvs väldigt litet, så man dricker inte juice i det precis; )
Hehe... annars kan man nock använda det till allt möjligt! (Bara man diskar det först...)
Nu är jag på Aftonbladet på väg ut på Let´s dance!