onsdag 6 februari 2008

Systerkväll på stan med cubanska drinkar!

Så här glada (och mätta!!!) var vi efter jätteburgarna på Helenes krog, den krispiga klyftpotatisen och bearnicen... mmm... Nu var det dags för långpromenaden genom stan... i högklackat. Jag är inte van att gå i såna stövlar, men vad gör man inte när favvostövlarna gått sönder och flyttat ner i Timberland-butiken...! Vi ville heller inte kompromissa med pubar idag, så vi nobbade ställe på ställe denna systerkväll. Som tur var dök vi på det bästa stället av dem alla när fötterna bara inte orkade gå längre!!!
- En cubansk krog på Tegnergatan! -Där vi köpte välgjorda och urgoda drinkar. Mojito! Och lyssnade på härlig salsamusik!
Skål! Detta vill vi göra till en tradition! Vi får ju inte mycket sådan här tid tillsammans nu för tiden!
När myntan började vissna så smått (det var väl för kallt i glasen) kom Tias! - Efter att han varit på en audition för en musikvideo!!! Imorgon bör jag veta om han kommer med. Spännande!
-Jo, han tog denna fiiina bild på oss, vi snackade och hade det gött tills Elin fick ett telefonsamtal av en skrikande bebis... som skrikit i en timme. Tur att Tias hade bilen på Sveavägen! Kvällen tog slut vid nio alltså.
Men om en månad ska vi ut igen! No mercy! Hoppas bebbarna sover bättre då..!

4 kommentarer:

Anna Maria sa...

Mäh!
Ni hamnade ju på samma ställe där Fredrik och jag åt middag - då när vi sågs på TV-huset du vet.
Jag håller med, urgoda mojitos!!

Unknown sa...

Ha!
Vad kul!!! Det fattade inte jag!
Hihi...
Vad heter stället??? Det lyckades inte jag se!

Anna Maria sa...

Paladar de Cuba
Tror jag. Jo, så var det nog.
God mat och trevlig personal.

Unknown sa...

Japp, superbra! Dit lär man ju gå igen!