söndag 17 februari 2008

Korvkalas (med Anna Skipper???)!

Sitter nu och myser med tända ljus i hela lägenheten, efter lite fika vid vår "ö". Nougatstavar från grekland och Djurgårdsblandning (te). Är lite trött efter en intensiv men urmysig helg med lillsysters familj samt pappa, som bott hos syrran denna helg som sagt!
På lördag blev det Solna centrum för hela slanten, med start hos oss förstås! Korvkalas!!!
Goa och glada ungar! Tydligen bättre att ha party hos oss på dagtid än på kvällstid då det lättare blir kaos..!
Korv-värden, hehe...
Sen blev det shopping, och nöjdast av alla var Oscar! Han fick klocka, klistermärken och magneter med Blixten Mc Queen på.
Och sist men inte minst: en åktur med denna, i Brio-butiken! Jag fick barndomsminnen... Hästen i Furan-gallerian i Söderhamn... Det var tider det...Middagen åt vi hos syster på Gärdet, där vi sedan hade Melodifestival-mys med chips och rosévin! MUMS!!!
Vi försökte ringa och rösta på Carola & Andreas och Ola, men det var nästan omöjligt att komma fram!!! 10 ggr tog det på Carola-numret, för mig. Och 5 ggr på Ola- numret. Undrar om inte de hade kommit direkt till final om folk kommit fram på deras nummer?!!!
Dagens tema blev Djurgårdspromenad. Innan var vi onyttiga med lite skräpmat på en trevlig grill vid Gärdet. Där var även Anna Skipper!!! För er som inte sett henne har hon ett extremt hälsoprogram på TV3, där hon kastar ut ketchup ur folks kylskåp och skall få dem att äta sunt..! Hehe... Så här fräsch är hon i Du är vad du äter!
Vi gick massor, men avslutade med en biskvi (eller besvik, som syster trodde det hette när hon var liten) på Oscars, ett 50-talscafé vid Karlaplan.
Snart börjar En annan del av Köping, ett favvoprogram!!!
Pappa har åkt hem och imorgon blir det Aftonbladet igen.

Inga kommentarer: