söndag 9 oktober 2011

Från Toscana till Agnes!

 I dag fick Agnes äntligen träffa sin mormor. En mormor som gråtit efter sitt nyfödda barnbarn efter att jag i ett sms skrivit att jag fått världens mjukaste bebis. Hon kom hem till Sverige i natt tillsammans med morfar Christer efter en två veckors rekreationsresa i Toscana. Och fler tårar blev det när de under förmiddagen anlände till oss och fick känna på underverket.
 Agnes charmade mormor och morfar med leenden, grimaser och mysiga bebisljud medan vi övriga öppnade våra Toscanska presenter.
 Saga fick leka med mormor efter att ha fått en fin prinsesshanddocka.
 Och även "mompaj Kittej" fick hålla lilltjejen förstås.
 Myyys!
 Tias gjorde god kasslerlåda till lunch. Och så var jag, mamma och Saga nere i gallerian och rände runt en sväng, köpte strumpor åt mormor som inte riktigt förstått hur mycket höst det blivit i Sverige sedan de åkte... och fina kläder från henne till småtjejerna.
 Saga var dock så vild att vi blev helt snurriga både jag och mamma.
 Så det var härligt att få fika sedan med denna UNDERBARA kardemummakrans från Balders Bröd och redigt gokaffe till.
 Vi åt massor med bullar allihop.
 Och mormor fick gosa lite till med minstingen.

 Sen for de hem.
 Vi har ätit rester i kväll, och när Saga somnat har jag å Tias ätit än mera kardemummabulle och gjort lyxig varm choklad på skummad mjölk. MUMS!!!
 Men bäst av allt var min mysstund med Agnes. Såg Moraeus med mera på TV och kelade massvis med älsklingen.
 Det bästa är att hålla henne så jag känner hennes lilla fjuniga huvud mot min kind. Jag pussar hennes panna och mjuka hår medan jag känner hennes små händer krafsa på min axel. Ljuvligt!!!!!
Ja, det är kärlek på hög nivå.
Just nu ammar jag och skriver samtidigt, och känner riktigt hur oergonomiskt det är. ;-)
Jag mår dock mycket bättre nu efter sviterna av förlossningen. Känner att krafterna börjar återvända på riktigt och att smärtan är lättare att häva än förut. Jag kan röra på mig och gråter inte stup i ett. SKÖÖÖNT! Trött är jag dock, och lite blek om nosen. Men det hör väl till?!

God Natt!! ;-)

Inga kommentarer: