söndag 27 september 2009

Snyggt tillskott i höstgarderoben

Kolla in årets snyggaste höst-outfit! Kjolen och koftan kommer från Bondelids provkollektion och finns bara i ett fåtal exemplar. Det är resultatet av gårdagens shoppingtur kring Odenplan, St Eriksplan och Fridhemsplan där Bondelids egen butik finns. Vi är riktiga stamkunder på Claes Göran Brittinger Bondelid och går dit med risk att bli av med en hel del pengar.
Ja, det var inte billigt MEN superfint tycker jag, så jag är jättenöjd.
Bilderna tog Tias på mig idag när vi var på söndagsutflykt i Hammarby Sjöstad. Adidas Outlet var målet och min gympalärare till karl köpte riktigt billiga kläder medan jag tittade på joggingskor för bebisar. Åååh, vad sött! Måste ha! Till sommaren ska jag minsann dit så Saga får sig ett par.
Vi tog en promenad längs vattnet och åkte sedan vidare till Sickla Köpkvarter där vi bytte vårt trasiga vagntäcke på Knodd. Snacka om osis vi hade när vi köpte vagnen i Sollentuna för att det var nära och bra... och så slår butiken igen och öppnar i Sickla som ligger i andra änden av stan!!! Nåväl, nu har vi i alla fall sett en ny plats med ett nytt köpcentrum. Massor med butiker så vi blev kvar där länge, shoppingtokar som vi är. Men vi tittade bara. Fikade och handlade på Willys. När vi kom hem blev det ryggläge på köksgolvet...
Lilla Saga fortsatte kvällen med sitt lite vacklande humör. Hon vaknade nämligen på fel sida i morse så hon har gnällt en hel del idag. Allmänt missnöjd. Svår att tillfredsställa. Det kanske beror på den "fina" tröjan hon fick ha på sig. Pappas val naturligtvis. Lite för hemsk för min smak men oooh så trendig. Cheap Monday minsann! Och till den de söta haremsbyxorna från faster. Undrar om hon får mamma å pappas klädintresse???
Jag gjorde en äppelpaj med svenska äpplen ikväll, så vi har haft det riktigt mysigt. Supergott kvällsfika. Och Saga har ju i alla fall stundvis varit glad.

Inga kommentarer: