torsdag 3 september 2009

Kommentera mera!!!

Superkul att ni läser min blogg! I genomsnitt 35 personer om dagen, det är inte illa. Jag kan förstås inte mäta mig med Alex Schulmans pappablogg, Att vara Charlie Schulmans pappa, som har underhållit mig hela sommaren (riktigt läsvärd) och är Sveriges tredje mest lästa blogg med 200 000 läsare i veckan... men jag är nöjd med att ha min trogna läsarskara! Flest besökare någonsin hade den här bloggen i juni i år. Inte undra på det, när lilla Saga kom till världen!
Många av er känner jag. Men vilka är ni andra? Jag skulle bli superglad för en kommentar då och då. Oavsett om jag känner er eller ej! Jag är ju nyfiken på vilka ni är och vad ni tycker om det jag skriver!
Det är superkul med respons, så kommentera mera!!!
Nu ska jag göra mig i ordning och klä på bebisen innan vi ger oss ut på en tågresa mot Trönö! Jag är skapligt nervös för detta och har knappt sovit inatt... Tankar som "tänk om jag inte kommer genom tågdörrarna med vagnen", "hoppas inte Saga bajsar på tåget, för de lär ha trånga skötbord utan sidoskydd, och så måste jag även lämna alla värdesaker ute i vagnen", "hoppas hon inte blir skrikig och gnällig" och "shit, var ställer jag vagnen, jag har väl aldrig sett en barnvagn på ett SJ-tåg..." har snurrat i mitt huvud. Jag har också insett att jag själv inte har någon chans att gå på toaletten... Så det är bara att knipa igen om man skulle bli kissnödig. Jag undrar också om jag ska ta Saga i bärsjalen... Jag tror nästan det. I alla fall när jag ska gå på tåget. Synd att den är lite bökig att sätta på sig. Det går knappt utan att man släpar ändarna i marken... Spännande är det alltså.
Kram på er och ha en bra dag!

Inga kommentarer: