lördag 12 september 2009

Pappas flicka

Så här kan det gå om Sagas pappa får välja bebiskläder en dag.
En riktig rocker blev hon. En glad sådan. Tur det, så hon kunde muntra upp oss då vi fick stå och vänta på bussen i en halvtimme när vi skulle in till stan denna annars så härliga lördag. Bussen vi skulle ta kom inte över huvud taget så vi fick ta nästa. 20 minuter senare. Morr! Men sen gick allt väldans bra.
Saga hann dock bli otålig lagom till vi skulle av bussen vid Odenplan, så vi började med fika på Coffeehouse by George.
Vild och galen! Saga älskar att styrketräna när hon sitter i knät på oss. Då drar hon sig upp i sittläge med hjälp av att hålla oss i fingrarna. -Och så ser hon så här galen ut!
Hemma i soffan brukar hon sitta vänd mot mig och dra sig upp till stående läge. Duktigt! Och så är det ju riktigt skoj!
Stå och jazza i pappas knä är riktigt kul. Och nu har hon blivit så pass stor att inte bara vi, hennes kära föräldrar, är intressanta längre... utan även den övriga omgivningen. Nyfiken är hon vår lilla tjej.
Vi var på Spiti och kollade inredning idag och det kändes nostalgiskt! Där drällde vi mycket förra hösten vilket resulterade i snygga skåp och vackra lyktor av olika slag. Nu blev det ingenting. Vi har ju så mycket redan och som Emils pappa sa; "De är inte bara å söpe å söpe!" Vi har ju en bebis nu!
Saga höll sig förvånansvärt pigg igår kväll trots vaccineringen. Hon sov i vagnen länge men vaknade sedan och skrek väldigt. Stackars! Efter matning tog vi tempen. Hon hade 37,5° och jag tror det sved på benet. Ena ögat var lite svullet också då tårkanalen just kommit igång. -Högra ögat, så hon får ännu inga tårar i vänster. Liten. Hon fick en Alvedon i alla fall vilket nog var bra. Det blev mycket vyssande resten av kvällen men hon var långt ifrån otröstlig så vi hade riktigt fredagsmys med Pirates of the Caribean, nötter, rostade rotfrukter å grejer. Har fortsatt vårt höstmys idag med Här är ditt liv och ännu mer rostade rotfrukter. Mums!
Nu sitter Saga i pappas knä i vardagsrummet och suger på sina fingrar så det smackar HÖGT! Bäst att gå och mata!

1 kommentar:

Anonym sa...

Lilla gumman, jag tycker att hon passar bra som rocker! Lyssnade på Heat idag och funderar på att inviga lilltjejen i glamrockens värld! Hon har helt klart frisyr som platsar!
Puss från moster!